Residentie Urbisol 30 serviceflats te koop in 8730 Beernem

Sint-Jorisstraat 1, 8730 Beernem
2-kamer flats te koop vanaf € 232.000

Residentie Urbisol omvat nieuwbouw assistentiewoningen, centraal gelegen te Beernem, tussen Gent en Brugge, en sluit aan bij de verfraaiingswerken die plaatsvinden aan het station en zijn omgeving. 

De architectuur van Residentie Urbisol is strak, eigentijds en kent door het gebruik van moderne materialen een unieke uitstraling. Masimmo Vastgoed heeft de laatste jaren al enkele gelijkaardige, moderne projecten gerealiseerd met een vernieuwend materiaalgebruik, een strak lijnenspel en het gebruik van de nieuwste technieken.

In dit mooie complex van erkende assistentieflats is er een ontmoetingsruimte, een stijlvolle brasserie met zuidgericht terras en een gezellige binnentuin aanwezig, ongetwijfeld een meerwaarde voor deze groepering van assistentiewoningen.

Residentie Urbisol zijn erkende assistentiewoningen waarbij slechts 12% BTW, geen onroerende voorheffing en aankoop in volle eigendom van toepassing zijn. Bovendien is er ook nog de investeringswaarde: een dergelijk bouwproject op een toplocatie biedt u gegarandeerd een mooi rendement op, een zekerheid naar de toekomst toe.

Met reeds 30 jaar ervaring in de zorgsector, staat Community Building garant voor de uitbating van de flats.

Prijzen vanaf 232.000 euro exclusief BTW en kosten, contacteer ons voor plannen en lastenboek.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Beernem