TE KOOP Assistentieflats Residentie POORTVELDE erkende assistentiewoningen te koop in AARSCHOT

Jan Hammeneckerlaan 4
3200 AARSCHOT
50.995972000000, 4.838872300000
  • Residentie Poortvelde in Aarschot: 24 Luxueuze assistentieflats

De 24 assistentiewoningen in residentie Poortvelde zijn gloednieuw en uitgerust met alle hedendaagse luxe: inloopdouche, een moderne keuken ( met afwasmachine ) en een gebruiksvriendelijk oproepsysteem om in geval van nood ons zorgpersoneel te contacteren. Residentie Poortvelde is gelegen in een nieuw stadsdeel van Aarschot. Het is een groene omgeving die mensvriendelijk is ingericht; voldoende parkeerplaatsen, brede voetpaden en ook goed bereikbaar vanuit verschillende invalswegen. Kortom, Poortvelde ligt in een gezellige woonwijk waar jong en oud elkaar makkelijk ontmoeten.

  • Altijd welkom

Poortvelde biedt naast assistentiewoningen ook onderdak aan 60 woonzorgresidenten. Voor deze bewoners worden dagelijks activiteiten georganiseerd. Uiteraard bent u welkom om hieraan deel te nemen. Ook in het restaurant, waar dagelijks vers wordt gekookt, kan u mee aanschuiven. Verder mag u gebruik maken van de fitnessruimte en heeft Poortvelde een eigen kapsalon en buurtwinkeltje in de residentie.

  • Aangename stad

De stad Aarschot heeft een aantal bijzondere troeven. Naast een aangename kern en een resem gebouwen in Demergotiek, een architectuurstijl die eigen is aan de streek, heeft Aarschot een breed cultureel aanbod. Het meest unieke evenement is ongetwijfeld Aarschots VolKoren. Dit is een gratis festival waar bijna 100 koren aan deelnemen. De broers Stijn en Steven Kolacny, oprichters van het wereldberoemde meisjeskoor Scala, zijn trouwens ereburgers van Aarschot. Voor wie verder wil, Leuven ligt op amper 20 km. Met de trein ben u er op een kwartier.

Aantal serviceflats (in complex): 
24
Erkende assistentiewoning door agentschap Zorg & Gezondheid: 
JA
Toegankelijkheid: 
Invalide personen (rolstoeltoegankelijk)
Valide personen
Deel deze pagina met anderen: 
Vraag vrijblijvend meer informatie aan TE KOOP Assistentieflats Residentie POORTVELDE: 
Neem telefonisch contact op: 

Andere serviceflats in de buurt ...

Onmiddellijk beschikbaar
1
3200 AARSCHOT
  • Te huur
7
Vanaf € 47,28 per dag
Vanaf € 47,28 per dag
Onmiddellijk beschikbaar
1
3200 Aarschot
  • Te huur
4
Vanaf € 38,00 per dag
Vanaf € 38,00 per dag
Onmiddellijk beschikbaar
1
3200 Aarschot
  • Te huur
4
Vanaf € 44,00 per dag
Vanaf € 44,00 per dag