Flat Te Koop - Residentie Twee Molens 1 assistentiewoning te koop in 9950 Waarschoot

Stationsstraat 29, 9950 Waarschoot
1-kamer flat te koop vanaf € 225.000

Assistentiewoning Te Koop in Residentie Twee Molens Waarschoot (Lievegem).

Deze assistentiewoning is gelegen op een TOPLOCATIE in het levendige centrum van Waarschoot met veel handelszaken. Een ideale combinatie van de rust binnen de residentie en verdere integratie in het actieve leven. Vlakbij is er een treinstation, bushalte, warme bakker, ambachtelijke slager, supermarkt, restaurantjes, brasserie, kerk,...

DE ASSISTENTIEWONING

Het appartement is 67m² aan wooncomfort waarbij u een UNIEK PRIVE-TERRAS van 43,6m² mag bijrekenen. Het is voorzien van een inkomhal, berging met plaats voor wasmachine/droogkast, leefruimte met open keuken, slaapkamer en badkamer met inloopdouche. Het super GROOT PRIVATIEF TERRRAS is verbonden met de leefruimte die via de geopende ramen een verlengstuk vormt van de flat met zicht op de tuin. De flat is INSTAPKLAAR dankzij de reeds geschilderde muren, opgehangen LED-verlichtingsarmaturen en bevestigde gordijnrails en rails voor kaders.

SUBTIELE INGREPEN VOOR MAXIMALE ZELFSTANDIGHEID

Deze ERKENDE assistentiewoning is aangepast aan de noden van de mensen met een beperking en 65-plussers en is bovendien gelegen op het GELIJKVLOERS.

Onopvallende architecturale ingrepen zorgen voor maximale zelfstandigheid van de bewoners. Geen drempels, geschikte toegang voor rolwagens met brede deuren, inloopdouches ventilatie en temperatuurregeling, ZEER ENERGIEZUINIG, aangepaste stopcontacten, aangepaste toegang voor hulpverleners voor  noodgevallen etc.

ONTMOETINGSRUIMTE EN WOONASSISTENTE

Sociale omgang met medebewoners staat centraal en daarom is er een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte voorzien. Hier vinden tal van activiteiten plaats: samen koffie drinken, kaartje leggen, familie ontvangen,... In deze aangenaam ingerichte polyvalente ruimte is er een kitchenette en staan er fitnesstoestellen.
Deze ruimte is verbonden met de bureau van de woonassistente bij wie u terecht kan voor ondersteuning qua zorg- en dienstverlening en al uw praktische vragen.  

De woonassistente is op vaste tijdstippen aanwezig in het gebouw. Deze persoon zal tijdens een uitgebreide kennismaking de bewoner zijn persoonlijke situatie evalueren en een dienstverlening voorzien op maat. De woonassistente bespreekt vooraf zowel uw dagelijkse zorgen alsook uw wensen i.g.v. crisiszorg. In een assistentiewoning bent u als bewoner nooit alleen. Tal van activiteiten kunnen georganiseerd worden in de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte. De zorgmakelaar zal erop toezien dat er steeds iets te beleven valt.

Een absoluut pluspunt is de gemeenschappelijke tuin van de residentie (bovenop uw riant privatief terras).

CRISIS- EN OVERBRUGGINGSZORG

Uiteraard is er crisis- en overbruggingszorg voorzien. Voor alle praktische vragen hierover kan u contact opnemen met de vastgoedmakelaar.

PRIJS

Assistentiewoning: 225.000 EUR
+ ondergrondse garagebox optioneel bij te kopen: 25.000 EUR
Totaal = 250.000 EUR

BELANGRIJK: vrije keuze van ziekenfonds

Voor meer inlichtingen contacteer de vastgoedmakelaar via
Bellina Van Parys | gsm 0471/200.189 | Bellina@maximm.be
of via onderstaand contactformulier

 

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Waarschoot