Residentie Alegria - assistentiewoning te koop 1 assistentiewoning te koop in 9100 Sint-Niklaas

KUILDAMSTRAAT 2A bus 101, 9100 Sint-Niklaas
1-kamer flat te koop vanaf € 259.000

Erkende energiezuinige assistentiewoning te koop in een uiterst charmante omgeving (Sint-Niklaas)

Deze assistentiewoning maakt deel uit van Residentie Alegria, een woonconcept van 45 erkende assistentiewoningen, aan de rand van Sint-Niklaas. Deze assistentiewoning situeert zich in een héél aangename woonomgeving: een gezellige ontmoetingsruimte, petanquebaan, zwembad, fitnesstoestellen en mooi aangelegde tuin garanderen een actief en sociaal leven.

In deze assistentiewoning leef je zelfstandig en onafhankelijk in een huiselijke omgeving waar de focus ligt op veiligheid, zorg en assistentie. De assistentiewoning is bovendien uiterst energiezuinig. Op weekdagen komt de woonassistente langs bij wie je steeds terecht kan met je vragen. Daarnaast is er ook een noodoproepsysteem aanwezig. De dagprijs voor het zorgwonen is 9,41€ / dag.

Deze assistentiewoning bevindt zich op de eerste verdieping en beschikt over een inkom, een ingerichte open keuken en leefruimte, een praktische berging, een slaapkamer, een badkamer en een ruim terras. Een staanplaats in de ondergrondse garage is in de prijs inbegrepen

De assistentiewoning is momenteel verhuurd aan een dagprijs van 31,77€/dag. Ook een opportuniteit dus voor de investeerder!
   
Graag meer info of een vrijblijvend bezoek?

Contacteer ons via lena@claves.be of 03 502 98 74.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Sint-Niklaas