De Weverij 1 assistentiewoning te huur in 9100 Sint-Niklaas

Spinnerijstraat 1, 9100 SINT-NIKLAAS
2-kamer flat vanaf € 760/maand
2-kamer flat vanaf € 821/maand

De assistentiewoningen in Residentie De Weverij zijn één voor één erkend, conform de strenge wettelijk normen die opgelegd worden door de overheid.  Zo kan je gerust zijn van een kwalitatieve dienst- en zorgverlening omgeving.  In de erkende assistentiewoningen van Residentie De Weverij krijg je de mogelijkheid om levenslang te wonen, in alle vrijheid. 

De assistentiewoning op de eerste verdieping beschikt over een zeer ruime inkomhal met gastentoilet en toegang tot twee slaapkamers. Grote slaapkamer heeft aangrenzend ( OW- gericht) terras van 15m². De badkamer is volledig ingericht en voorzien voor behoevende mensen met lavabo , ruime inloopdouche met kapstoel en toilet. Extra gastentoilet bevindt zich in de gang. Verder is de living ingericht met een open L-keuken met inductie- kookplaat, ijskast met vriesvak, afwasmachine en combi-microgolf.  De berging heeft een aansluiting voor wasmachine en droogkast. Het gehele appartement is betegeld en voorzien van noodknoppen. 

Alle comfort is aanwezig.  Individuele nutsvoorzieningen.  Multifunctionele ruimte, verzorgde tuin, lift, videofoon, ventilatie C+, condeserende ketel op gas. EPB: 46021-G-2015-631/EP17251/A226/D01/SD008

Verplichte zorgcomponent is aanwezig ( 6,50€ per appartement).  Dit impliceert ondersteuning door de woonassistent, garantie op crisis - en overbruggingszorg, gebruik van de gemeenschappelijke ruimte , onderhoud gemeenschappelijke delen, onthaaldiensten, 24/24 permanentie via noodoproepsysteem- noodinterventies (4 /maand) - organisatie activiteiten - noodoproepsysteem - videofoon - rook en branddetectie - kost en onderhoud van liften.

Wat mag u verwachten van een assistentiewoning?

Privacy, autonomie en begeleiding op maat staat centraal, waarbij de woonassistent een belangrijke rol speelt.  Deze staat u bij waar nodig en zal de zorg rondom u coördineren ( de assistent is geen zorgverlener). Deze aanpak zal uw gemak van leven verhogen en uw naasten ontlasten van verschillende zorgtaken zodat u meer vrije tijd met elkaar kan doorbrengen.  De woonassistent ziet toe op uw dagdaelijks welzijn en houdt steeds een oogje in het zeil om te zien of alles goed met u gaat.  Indien er problemen zich voordoen wordt er onmiddellijk gespecialiseerde hulp ingeroepen.  Verder is er voor noodgevallen een 24 uurpermanentie voorzien via een oproepcentrale van het Wit Gele Kruis.

Voorbeelden waar de woonassistent u mee kan helpen: administratieve ondersteuning bij betaling van rekeningen, vervoer regelen, eten bestellen, ondersteunen bij eventuele hospitalisatie, ...

Begeleiding en service op maat:

Diensten inbegrepen in dagprijs.

Begeleiding en bijstand ( zorgassistentie, 24uurs permanentie, nood-en crisisopvang)

invulling dagelijks leven (activiteiten in samenspraak met bewoners, fitnessfaciliteiten, bewonersvergadering, gemeenschappelijke ruimte, tuin/terras)

Beschikbare extra diensten:

(para)medische zorg (huisarts, thuisverpleging, kinesist, lokale zorgverleners,...)

Persoonlijke verzorging (pedicure, kapper,...)

Huishoudelijke hulp ( poets-, boodschappen- en klusjesdienst, maaltijdservice, taxi, restaurant in onmiddellijke nabijheid,...)

Beschikbaar onmiddellijk.

 

Contacteer De Weverij

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker of verantwoordelijke zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.

Contactgegevens voor
assistentiewoningen De Weverij

Spinnerijstraat 1, 9100 SINT-NIKLAAS
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer assistentiewoningen in de omgeving van SINT-NIKLAAS