Kasteel Wisselbeke 42 serviceflats te huur in 9820 Merelbeke

Hundelgemsesteenweg 588, 9820 Merelbeke

Gelegen in het centrum van Merelbeke en te midden van een prachtig park met beschermde bomen ligt het kasteel Wisselbeke. Het kasteel dat gebouwd werd in de 19de eeuw, is in al zijn glorie gerestaureerd en biedt plaats aan een 6-tal kasteelsuites. In het park zijn er 36 nieuwe parkflats met ruime 1 en 2 slaapkamers. Een uniek project op een unieke locatie.

De gemeenschappelijke ruimte is er één om van te dromen. Deze ‘lobby’ is een ontmoetingsplaats voor bewoners, bezoekers en de beheerder. De flats zijn erkende assistentiewoningen, ze voldoen aan de strenge wettelijke normen van het Agentschap voor Zorg en Gezondheid. Deze erkenning vormt een kwaliteitslabel voor de eigenaar en de bewoner.

​Deze erkende assistentiewoningen worden gebouwd op maat van de zelfstandige 65-plusser. Iemand die er levenslang kwalitatief en zelfstandig wil wonen, met alle privacy, veiligheid, gezelligheid en comfort van een nieuwbouwappartement, aangevuld met discrete ergonomische ingrepen en bovendien volledig rolstoeltoegankelijk.

De bewoners worden bijgestaan - waar zij dat wensen- door een woonassistent in hun dagdagelijkse bezigheden. Deze vertrouwenspersoon brengt zorg binnen handbereik. 

In de gemeenschappelijke ontspanningsruimte zijn de bewoners welkom voor sociale activiteiten, een tas koffie en een gezellige babbel in een huiselijke sfeer.

​Alle flats zijn volledig opgeschilderd en instapklaar! 

Meer info + plaatsbezoek: Bordes,  contact: Niels Pyck  0498 61 80 17  niels@bordes.be

Contacteer Kasteel Wisselbeke

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker of verantwoordelijke zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.

Contactgegevens voor
assistentiewoningen Kasteel Wisselbeke

Hundelgemsesteenweg 588, 9820 Merelbeke
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Merelbeke