Residentie Van der Donckt 52 serviceflats te huur & te koop in 9660 Brakel

Teirlinkckstraat 22- 28, 9660 BRAKEL
  • Erkende Assistentiewoningen: Residentie Van der Donckt in Brakel, beschikbaar voor verhuur  vermoedelijk vanaf eind 2019.
  • Deze assistentiewoningen zijn het gedroomde verblijf voor actieve senioren die comfortabel van het leven willen genieten in het midden van een prachtig heuvellandschap met mooie vergezichten en tal van idyllische plekjes.

Welkom in ‘Residentie Van der Donckt’, een project met 52 erkende assistentiewoningen gelegen in een rustige, groene omgeving te Zegelsem (Brakel). Officieel beschermd als Vlaanderens uniek kasseidorp, alom bekend van het Vlaamse wielerseizoen, een parel in de Vlaamse Ardennen.De groep assistentie-woningen dankt zijn naam aan de oorspronkelijke familie-eigenaars die in dezelfde straat nog een brouwerij uitgebaat hebben. De site bestaat uit twee gebouwen. Het eerste gebouw is gelokaliseerd in het voormalige klooster aan de Sint-Ursmaruskerk te Zegelsem. De voorgevel van het klooster blijft bestaan o.w.v. het beschermd dorpszicht. Het tweede gebouw komt op de Teirlinckstraat, nabij de voormalige brouwerij Van der Donckt. Beide gebouwen zullen ondergronds verbonden zijn met elkaar, waardoor iedereen alle faciliteiten van de gebouwen en omgeving kan benutten op een veilige en beschermde manier. Er is voldoende parkeergelegenheid voorzien: zowel ondergrondse parkings als bovengrondse staanplaatsen en een grote fietsenstalling. Er wordt enorm veel belang gehecht aan het behouden van het groene uitzicht van de landelijke gemeente, daarom zal het overgrote deel van de omgevingsaanleg bestaan uit groenvoorziening. Er zal een park aangelegd worden op de site met de mogelijkheid om er te tuinieren.

  • ‘Residentie Van der Donckt’ staat voor kwalitatief wonen met aandacht voor comfort, privacy en zorg. Kortom, het is er heerlijk thuiskomen in een oase van rust!

Contacteer Residentie Van der Donckt

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker of verantwoordelijke zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.

Contactgegevens voor
assistentiewoningen Residentie Van der Donckt

Teirlinkckstraat 22- 28, 9660 BRAKEL
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer assistentiewoningen in de omgeving van BRAKEL