OAZE Assistentiewoningen serviceflats te huur/te koop in Adegem

Staatsbaan
9991 Adegem
Koopprijs 1-persoonsflat: 
Vanaf € 145.000
Koopprijs 2-persoonsflat: 
Vanaf € 184.000
51.204554500000, 3.481368900000
 • OAZE: nieuwe levensloopsbestendige appartementen in Adegem te koop
 • Serviceflats zonder diensten met 1 of 2 slaapkamers en eigen terras vlakbij het centrum

Oaze bevat 25 levensloopbestendige appartementen. Elk appartement heeft een eigen terras en in het hart van je residentie is er een uitgebreid gemeenschappelijk gedeelte. Je geniet van de privacy van je woning en het gezelschap in de gedeelde ruimtes. Vier ruime traphallen en liften geven je vlot toegang tot elke verdieping.

In het hart van je gebouw vind je het gemeenschappelijk gedeelte. Je relaxt in de lounge, legt een kaartje in de ontmoetingsruimte of keuvelt in de zon op het gemeenschappelijk terras. De zeteltjes zijn er verleidelijk comfortabel. Het uitgebreid sanitair blok en de opwarmkeuken zijn binnen handbereik.

Je assistentiewoning in Adegem ligt op een boogscheut van het centrum. Daar vind je een uitgebreid winkelaanbod. Bovendien hoef je je amper te verplaatsen: aan de overkant van de straat opent binnenkort een buurtwinkel. Voor een last-minute aperitiefmoment, iets zoets voor de kleinkinderen of een lekkere maaltijd voor jezelf.

Je thuis in Oaze is op jouw maat, met assistentiewoningen van 53 tot 69 m2. Vooraan vind je appartementen met één slaapkamer. De assistentiewoningen met twee slaapkamers liggen aan de achterzijde en zijn uitgerust met een aangrenzende berging aan de keuken. De inrichting van die keuken kies je zelf. Net als je badkamer. Injecteer je eigen stijl in je woning, binnen je vooropgesteld budget.

Je eigen fiets of die van je kleinkind stallen? Geen probleem. Er is een veilige, overdekte en afgesloten fietsenstalling. Met ruimte voor maximaal 40 fietsen is er altijd een plekje vrij. In de ruime ondergrondse parking vind je met gemak een plekje voor je auto.

ZORGMAKELAAR

Nog voor je in de residentie komt wonen, neemt de zorgmakelaar contact met je op en luistert naar je vragen en wensen. Hij geeft je advies. Hij legt contacten met diverse facultatieve, lokale diensten en verstrekkers die je ondersteuning kunnen bieden. Of het nu gaat om thuisverpleging, je boodschappen doen of je begeleiden tot bij je favoriete kapper. Hij kan een rijk aanbod voorstellen:

 • Verhuishulp
 • Medisch en sociaal vervoer
 • Boodschappen aan huis
 • Klusjesdienst
 • Maaltijden aan huis
 • Kookhulp
 • Wassen en strijken
 • Huishoudhulp
 • Kapper
 • Manicure
 • Pedicure
 • Thuisverpleging
 • Apotheker
 • Kinesist
 • Herstel- of kortverblijf

Elke flat is volledig ingericht en rolstoeltoegankelijk. De dienstverlening aan huis zorgt voor een heerlijke en zorgeloze tijd.

WOONASSISTENT

De woonassistent staat elke dag voor je klaar. Je kan hem of haar altijd bellen op werkdagen, tijdens de werkuren. De woonassistent is heel frequent aanwezig in de residentie of maakt een afspraak met jou. Je kunt op deze ondersteuning rekenen, zowel voor praktische hulp, maar ook als je je zorgen maakt en je nood hebt aan een luisterend oor.

Dankzij het noodoproepsysteem in je eigen appartement geniet je van pure gemoedsrust. Bij nood aan medische hulp duw je op de knop en zo nodig wordt er onmiddellijk een verpleegkundige of ziekenwagen ter plaatse gestuurd. De woonassistent, brengt leven in de residentie en tracht mensen met elkaar te verbinden. Hij of zij zorgt ervoor dat je kan deelnemen aan activiteiten ter bevordering van sociale netwerking. Met al deze maatregelen willen wij je ontzorgen.

OOK INTERESSANT ALS DOORDACHTE INVESTERING

De overheid promoot investeringen in zorgvastgoed. Voor je investering in erkende en kwaliteitsvolle assistentiewoningen betaal je slechts 12 procent btw. Bovendien hoef je geen onroerende voorheffing te betalen, onder voorwaarden. Dankzij de verschillende overheidsmaatregelen haal je makkelijk een nettorendement tot 6,2 procent. Dat kunnen andere beleggingen niet zeggen.

Bezorg je kinderen of naasten een zorgeloze toekomst. Een zorgwoning is als erfenis erg interessant. Zo is een aankoop met splitsing tussen vruchtgebruik en naakte eigendom perfect mogelijk. Dit wettelijk kader zorgt voor een gunstige erfenisregeling.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie. Tot binnenkort.

Aantal serviceflats (in complex): 
25
Erkende assistentiewoning door agentschap Zorg & Gezondheid: 
NEE
Informatie over de flats: 
Volwaardige keuken
Inbouwkasten aanwezig
Aansluiting wasmachine
Telefoonaansluiting
Internetaansluiting
Diensten: 
Traiteursdienst (uitbesteed)
Lichaamsverzorging (manicure/pedicure,...tegen betaling)
Klusjesdienst (betalend)
Boodschappendienst (betalend)
Hulp in het huishouden (betalend)
Animatie
Aanvullende info over de flats?: 
Elk appartement heeft een eigen terras
Toegankelijkheid: 
Invalide personen (rolstoeltoegankelijk)
Valide personen
Ligging / omgeving: 
Ligging binnen centrum
Rustige omgeving
Openbaar vervoer op wandelafstand
Winkels op wandelafstand
Park en/of tuin (meer dan enkel terras)
Infrastructuur: 
Gemeenschappelijke ruimte (TV/ontspanning)
Gemeenschappelijk terras
Parking bewoners (al dan niet extra te betalen)
Oppervlakte 1-persoons flats: 
53m²-59m²
Oppervlakte 2-persoons flats: 
68m²-68m²
Deel deze pagina met anderen: 
Vraag vrijblijvend meer informatie aan OAZE Assistentiewoningen: 
Neem telefonisch contact op: 

Andere serviceflats in de buurt ...

9990 Maldegem
 • Te huur
 • Te koop
2
Vanaf € 145.000
Vanaf € 145.000
Onmiddellijk beschikbaar
1
9900 Eeklo
 • Te huur
4
Vanaf € 44,35 per dag
Vanaf € 44,35 per dag
9880 Aalter
 • Te huur
8
Vanaf € 30,60 per dag
Vanaf € 30,60 per dag

Zoek een serviceflat op postcode

Zoek serviceflats te huur of serviceflats te koop