De Werf - Aalst erkende assistentiewoning te koop in Aalst

Vaartstraat - Werf - Molenstraat 48
9300 Aalst
Koopprijs 1-persoonsflat: 
€ 199.900
Koopprijs 2-persoonsflat: 
€ 229.900

“De Werf” is een binnenstedelijke herontwikkeling van de huidige Carglass-site tussen de Vaartstraat, het Werfplein en de Molenstraat. 

Binnen deze ontwikkeling wordt aan het Werfplein een nieuw gezicht gegeven door een sterk kopgebouw met 22 appartementen en 1 commerciële ruimte. In het binnengebied komen 3 gebouwen met een groep van 34 erkende assistentiewoningen en een kinderdagverblijf (40 kinderen). In de Molenstraat komt een nieuw gebouw met 7 appartementen en één commerciële ruimte. Het bestaande herenhuis Gheeraerdts in de Vaartstraat wordt samen met de waardevolle beuk in de tuin behouden. Het herenhuis wordt deels uitgebreid en volledig gerenoveerd tot een hedendaags kantoorgebouw met opleidingscentrum. Hier zal onze zorgpartner voor de erkende assistentiewoningen; Solidariteit voor het Gezin zich huisvestigen. Tussen het Werfplein en de Molenstraat komt een groene verbinding voor voetgangers en fietsers. Het nieuwe project ligt aldus op 6 minuten lopen van de Grote Markt van Aalst, en 4 minuten van het station. Stadskantoren op de Werf en winkels in de Molenstraat zijn op wandelafstand, letterlijk aan de overkant, één minuutje. Voor wie langs het water wil lopen, de Dender stroomt net naast het project!

  • Prijzen erkende assistentiewoningen : 1-slaapkamer-appartement vanaf 199.900 euro / 2-slaapkamer-appartement vanaf 229.900 euro. Deze prijzen zijn exclusief kosten, BTW (12%) en lasten. De erkende assistentiewoningen worden volledig afgewerkt! 

Maak een vrijblijvende afspraak in onze verkoopcontainer op de werf zelf en ontdek het ganse project! 0800 12 999 - info@gands.be - www.gands.be/dewerf. De bouwwerken zijn volop aan de gang!

 

Aantal serviceflats (in complex): 
34
Erkend door agentschap Z&G: 
JA
Toegankelijkheid: 
Invalide personen (rolstoeltoegankelijk)
Valide personen
Oppervlakte 1-persoons flat: 
60m²
Oppervlakte 2-persoons flat: 
72m²
Deel deze pagina met anderen: 
Vraag vrijblijvend meer informatie aan De Werf - Aalst: 
Neem telefonisch contact op: 

Eigenaar of beheerder?

Als u eigenaar of beheerder bent, dan kunt u zich nu registreren voor gratis tools waarmee u uw profiel kunt verbeteren en nieuwe bewoners mee kunt aantrekken. Contacteer ons.

Andere serviceflats in de buurt ...

9300 Aalst
  • Te huur
  • Te koop
5
Onmiddellijk beschikbaar
1
9300 Aalst
  • Te huur
8
Vanaf € 43,69 per dag
Vanaf € 43,69 per dag
9300 Aalst
  • Te koop
5
1
Vanaf € 243.820
Vanaf € 243.820

Zoek een serviceflat op postcode

Zoek serviceflats te huur of serviceflats te koop