RESIDENTIE 'T Schoonhof

Krijgsbaan
2660 Hoboken
Koopprijs 1-persoonsflat: 
Vanaf € 172.151,00
Koopprijs 2-persoonsflat: 
Vanaf € 196.664,00
Het woonproject 't Schoonhof biedt 46 erkende en ergonomische assistentiewoningen aan die zijn afgestemd op levensbestendig wonen. Ze kunnen worden aangepast aan eventuele  (toekomstige) zorgbehoeften en beschikken over een uitermate functionele indeling. Hierdoor wordt elke ruimte optimaal benut en voelt de woning aan als een echte thuis. Genieten van het schoon leven begint met ‘zich thuis voelen’. ‘t Schoonhof in Hoboken is zo’n plek, waar u zich meteen op uw gemak voelt, zonder zorgen!
  • PARKOMGEVING DICHTBIJ DE STAD
De directe, zeer groene en open parkomgeving van het Schoonselhof wordt doorgetrokken rond de gebouwen van ’t Schoonhof, met een mix van bomen, struiken, hagen en grasland. De centrale ligging van ‘t Schoonhof biedt nog extra troeven. Gezellig gaan winkelen of even boodschappen doen? In geen tijd bent u in de Antwerpse binnenstad en ook buurtwinkels en speciaalzaken liggen gemakkelijk dichtbij.
  • ZORG- EN ANDERE DIENSTEN
In samenwerking met beheerinstantie COMFORT ASSIST biedt CORES Development assistentie, zorg- en andere diensten op vraag aan. Ideaal voor wie zo lang mogelijk onafhankelijk van het leven wil genieten. Bovendien zijn de erkende assistentiewoningen van ’t Schoonhof een topopportuniteit voor investeerders. Het is een zorgeloze, veilige en rendabele belegging met een aanzienlijk hoger huurrendement dan bij klassiek residentieel vastgoed.
  • CONTACTINFO
Wenst u graag bijkomende informatie of een vrijblijvende afspraak , aarzel niet ons te contacteren 03 820 82 82 of info@coresdevelopment.be.
Aantal serviceflats (in complex): 
46
Erkend door agentschap Z&G: 
JA
Toegankelijkheid: 
Invalide personen (rolstoeltoegankelijk)
Valide personen
Oppervlakte 1-persoons flats: 
62m²-68m²
Oppervlakte 2-persoons flats: 
76m²-76m²
Vraag vrijblijvend meer informatie aan RESIDENTIE 'T Schoonhof: 
Neem telefonisch contact op: 

Andere serviceflats in de buurt ...

2660 Antwerpen
2610 Wilrijk