Residentie Van Rijswijck 86 assistentiewoningen te huur & te koop in 2018 ANTWERPEN

Lange Lozanastraat 233, 2018 ANTWERPEN

Wie onze residentie betreedt, ziet onze onthaalruimte met warme tinten - die doet denken aan het onthaal van een luxehotel – meteen de toon. Het prachtig hedendaags ingerichte restaurant is verdeeld in verschillende compartimenten: zo krijgt het een intiem karakter, perfect geschikt voor etentjes met familie en vrienden.

Een andere ruimte die meteen opvalt is de mooie bar met piano. Vanuit de bar heeft u toegang tot het mooie terras en de goed georiënteerde tuin. De prachtige bibliotheek biedt een ruim aanbod boeken van diverse literaire genres, in verschillende talen.

Seniorie Van Rijswijck biedt daarnaast ook drie mooie gastenkamers met douche.

Activiteiten

  • Het bruist in van rijswijck: een wekelijkse happy hour, verschillende culinaire activiteiten, conferenties, bridge, gezelschapsspellen, ...: het is maar een kleine greep uit het ruime activiteitenaanbod. Wij stellen voor, en u kiest volledig zelf om al dan niet deel te nemen. En hebt u zelf een leuk idee? Stel het dan zeker voor: dikwijls worden er activiteiten georganiseerd op initiatief van onze residenten.
  • Aangezien onze residentie in hartje Antwerpen ligt, valt er altijd wel iets te beleven in de buurt. En wie een frisse neus wilt halen zonder drukte, kan altijd terecht in onze mooie privé-tuin.
  • Wie onze residentie betreedt, zet onze onthaalruimte met warme tinten - die doet denken aan het onthaal van een luxehotel – meteen de toon. Het prachtig hedendaags ingerichte restaurant is verdeeld in verschillende compartimenten: zo krijgt het een intiem karakter, perfect geschikt voor etentjes met familie en vrienden.
  • Een andere ruimte die meteen opvalt is de mooie bar met piano. Vanuit de bar heeft u toegang tot het mooie terras en de goed georiënteerde tuin. De prachtige bibliotheek biedt een ruim aanbod boeken van diverse literaire genres, in verschillende talen.

Ligging & omgeving

  • Ligging binnen centrum
  • Openbaar vervoer op wandelafstand
  • Park en/of tuin (meer dan enkel terras)
  • Ziekenhuis op minder dan 1km
    • Winkels op wandelafstand

Contacteer Residentie Van Rijswijck

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker van Residentie Van Rijswijck zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.

Contactgegevens voor
assistentiewoningen Residentie Van Rijswijck

Lange Lozanastraat 233, 2018 ANTWERPEN
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer assistentiewoningen in de omgeving van ANTWERPEN