Assistentiewoningen Te Koop CADIZ erkende assistentiewoningen te koop in Antwerpen

Napelsstraat 70
2000 Antwerpen
Koopprijs 1-persoonsflat: 
Vanaf € 249.000
51.231541700000, 4.410881900000

U komt toch ook naar onze kijkdag op 6/10/2018 tussen 10 en 16uur!

  • UITZONDERLIJK AANDBOD: Erkende assistentiewoningen te koop in project Cadiz op het Eilandje in Antwerpen

Aan Kattendijkdok-Oost op het Eilandje in Antwerpen worden enkele erkende assistentiewoningen te koop aangeboden in het nieuwbouwproject Cadiz. Deze assistentiewoningen zijn afgestemd op levensbestendig wonen en aangepast aan (toekomstige) zorgbehoeften.Bovendien kunt u, wanneer nodig, gebruik maken van zorgdiensten, aangeboden door beheerinstantie GZA. De assistentiewoningen zijn volledig afgewerkt en instapklaar. De assistentiewoningen zijn ideaal gelegen aan de voorgevel van het gebouw. Het hedendaagse gebouw, ontworpen door META Architectuurbureau en Poponcini & Lootens Architecten, kenmerkt zich door een lichte architectuur met een overvloedige lichtinval. Bovendien voldoen de appartementen, dankzij een doorgedreven isolatie, het gebruik van duurzame materialen en energiezuinige technieken, aan de strenge EPC-normen en eisen van de stad Antwerpen. Het voordeel voor u? Meer comfort met minder energiekosten.

  • Locatie: U kunt zich geen betere locatie voorstellen. De appartementen zijn gelegen in de Cadixwijk die door de ambitieuze herwaarderingsplannen van de stad Antwerpen aan het uitgroeien is tot een stijlvolle, levendige woonwijk. Leuke winkels, horecazaken, cultuur en musea zijn binnen handbereik. Snel een boodschap doen? U loopt gewoon even binnen in de supermarkt op de gelijkvloerse verdieping. Naast het gebouw ligt een nieuw groen wijkplein, waar u mensen kunt ontmoeten en het water beleven. En met een tramhalte voor de deur is ook de Antwerpse binnenstad vlot bereikbaar.
  • Beheersinstatntie GZA: Als onafhankelijke beheerinstantie zorgt GZA Woonzorggroep voor het aanbieden van de basisdienstverlening en het organiseren van de facultatieve dienstverlening. De op de site aanwezige woonassistent begeleidt de bewoners naar de gepaste zorg- en dienstverlening. Ideaal voor wie zo lang mogelijk onafhankelijk van het leven wil genieten. GZA, die een woonzorgcentrum in hetzelfde gebouw uitbaat, biedt assistentie, zorg- en andere diensten op vraag aan. De Cadiz assistentiewoningen grenzen aan het GZA woonzorgcentrum waardoor noodhulp de klok rond gegarandeerd is. Ook kunnen bewoners van de assistentiewoningen de infrastructuur van het woonzorgcentrum gebruiken, zoals het cafetaria of het kapsalon en deelnemen aan verschillende activiteiten.
  • Wenst u graag meer informatie of een bezoek aan een assistentie woning, aarzel niet ons te contacteren 03 820 82 62 of crs@coresdevelopment.be, bekijk ook onze website www.coresrentalservice.be
Aantal serviceflats (in complex): 
48
Erkende assistentiewoning door agentschap Zorg & Gezondheid: 
JA
Toegankelijkheid: 
Invalide personen (rolstoeltoegankelijk)
Valide personen
Deel deze pagina met anderen: 
Vraag vrijblijvend meer informatie aan Assistentiewoningen Te Koop CADIZ: 
Neem telefonisch contact op: 

Andere serviceflats in de buurt ...

Onmiddellijk beschikbaar
1
2000 Antwerpen
  • Te huur
7
Vanaf € 47,89 per dag
Vanaf € 47,89 per dag
Onmiddellijk beschikbaar
1
2000 Antwerpen
  • Te huur
6
Vanaf € 50,25 per dag
Vanaf € 50,25 per dag
Onmiddellijk beschikbaar
1
2018 Antwerpen
  • Te huur
4
Vanaf € 52,92 per dag
Vanaf € 52,92 per dag