Plus Magazine - Recht en Geld en veel meer

Het blad Plus Magazine is een maandelijks ‘general interest’magazine dat rekening houdt met de veelzijdigheid en onafhankelijkheid van zijn lezers, met de dynamische en positieve geest van de 50-plussers van vandaag. 

 

De lezer krijgt een bijzonder aantrekkelijk blad gepresenteerd met een maandelijkse dosis zeer interessante en nuttige, praktisch bruikbare informatie. De grote kracht van Plus Magazine is de herkenbaarheid voor de lezer. De redactie speelt in op de verschillende interessesferen van de lezer.

Zo vindt u maandelijks interessante informatie in de rubriek recht en geld. Met onderwerpen rond pensioen, erven en schenken, verzekeringen, financiën, vastgoed,…en veel meer. Deze rubriek vindt u ook terug op de website van Plus Magazine. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER RECHT EN GELD.

De redactionele toon wordt mee bepaald door de feedback van de kritische Pluslezer, die voor de Plusredacteurs een waardevolle inspiratiebron vormt. De interactie tussen het magazine en de lezer speelt een grote rol. De lezer gaat in op de vele interessante aanbiedingen: lezersreizen, lezershappenings, ... De dialoog met het blad is zeer intens; de redacties hebben een speciale dienst voor het beantwoorden van de vele vragen en lezersbrieven en vervullen enthousiast de rol van ombudsman.

Elk jaar brengt Plus Magazine een aantal specials uit zoals de Plus Puzzels, een uitgave met een kwalitatieve mix van kruis-woordraadsels, cryptogrammen, Zweedse puzzels, … en de 50-plusgids, een naslagwerk boordevol praktische informatie en nuttige adressen op het vlak van gezondheid & voeding, schoonheid & conditie, recht & geld, vrije tijd & reizen.

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN PLUS MAGAZINE