Zorgkundige (deeltijds) - Laurentius in Sint-Truiden

Functieomschrijving: 

Als gedreven zorgkundige heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je kent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je neemt actief deel aan overlegmomenten en beheert de zorgdossiers. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. In een multidisciplinair team bieden we de beste zorgen en creëren we een veilige thuis.

Gewenst profiel: 

Als gediplomeerd zorgkundige ben je in het bezit van een visum. Je werkt graag met ouderen en je doet je er alles aan om hen een zo goed mogelijke levenskwaliteit te garanderen.

  • Je hebt een actieve belangstelling in de ouderenzorg.
  • Je bent geduldig en bezit een flinke portie empathie
  • Je bent flexibel ingesteld, neemt graag initiatief en je ziet wat er moet gebeuren.
  • Vermits we collegialiteit waarderen verwachten we dat je goed samenwerkt met collega’s waarbij de bewoner altijd centraal staat.

Wij verhuizen in februari '20 naar onze nieuwbouw "Serrenhof" in Sint-Truiden.

Wij bieden: 

Onze werkroosters worden op een cyclische en gezonde manier opgesteld. Dat maakt plannen op lange termijn mogelijk. Dankzij tal van opleidingen blijf je up-to-date in je vak- of interessegebied. Een hospitalisatieverzekering voor de medewerker, gezinsleden kunnen aansluiten met een voordeliger tarief. Naast een hospitalisatieverzekering ontvangt een verloning conform de geldende barema’s en honoreren wij je relevante werkervaring.

U komt te werken bij Orelia Laurentius woonzorgcentrum

Woonzorgcentrum
Brustem-Dorp 125
3800 Sint-Truiden
Solliciteer voor deze job: 

Een eenvoudig bericht is voldoende om in contact te komen met jouw nieuwe werkgever!
Vul onderstaande velden in en druk op 'Verzend mijn sollicitatie'

1