Vacature Verpleegkundige (deeltijds en voltijds)
verpleegkundige in Balen,
deeltijds bij Orelia Keiheuvel woonzorgcentrum (WZC)

Je komt te werken bij Orelia Keiheuvel woonzorgcentrum (WZC)

Kapelstraat 130, 2490 BALEN

Orelia staat garant voor een kwalitatieve en warme zorg. Om deze te verzekeren zijn wij op zoek naar een verpleegkundige voor ons woonzorgcentrum Orelia Keiheuvel te Balen.

Je job

Bij woonzorgcentrum Orelia Keiheuvel kan je rekenen op een aantal sterke troeven:   

- Onze residenten wonen in een gloednieuw, modern gebouw. Het is een aangename woon- en werkplek met een praktische infrastructuur. Je werkt er met de nieuwste materialen.
- Dit woonzorgcentrum ligt in een mooie, groene omgeving waar bewoners met familieleden, maar ook onze medewerkers, kunnen genieten van de prachtige beleeftuin. Zo wordt een pauze meteen veel aangenamer.
- We hebben een overlegcultuur. We werken als een team, over de verschillende disciplines heen. Pijnpunten kan je bespreken. Samen met de collega’s stel je een oplossing voor. Je hoofdverpleegkundige staat voor je klaar en biedt een luisterend oor waar nodig.

Als verpleegkundige sta je mee in voor de goede zorg en de warme thuis die onze bewoners verdienen. Je bouwt een sterke band met hen op, ze appreciëren wat je voor hen doet. Uiteraard heb je ook een medische verantwoordelijkheid. Je leeft de medische voorschriften en bestaande procedures na en je verwerkt de bijhorende administratie nauwkeurig. Als verpleegkundige zorg je mee voor sfeer binnen woonzorgcentrum Keiheuvel. Ook familieleden kunnen op je rekenen. Je bouwt een vertrouwensrelatie met hen op en je biedt een luisterend oor.
Gelukkig kan je ook rekenen op de flexibele inzet van je collega’s. Regelmatig overleg vormt een goede basis. Samen vormen jullie een team en overwinnen jullie moeilijkheden als ze zich voor doen. We plannen regelmatig personeelsactiviteiten in. We beseffen immers ten volle dat onze medewerkers goud waard zijn! Je zal je hier helemaal thuis voelen.

Job profiel

- Je bent in bezit van een diploma als verpleegkundige (HBO5, Bachelor of Master).
- Je hebt een grote affiniteit met de ouderenzorg en weet als geen ander hoe je tegemoet kan komen aan de noden van onze residenten.
- Je legt vlot contact met bewoners en hun familie, maar ook met je collega’s.
- Je neemt gemakkelijk initiatief.
- Je bent stressbestendig, je kan je taken goed organiseren en je volgt de verpleegkundige handelingen nauwgezet op. 
- Je bent flexibel ingesteld en bereid om 1 weekend op 2 te werken.

Job aanbod

- Een diverse job in een aangepaste en moderne omgeving.
- Je kan je wensen doorgeven waarmee je uurrooster wordt opgesteld.
- Je krijgt een verloning volgens de gangbare IFIC-barema’s.
- Je ontvangt een fietsvergoeding en je kan rekenen op onze hospitalisatieverzekering.
- Het aantal uren dat je per week werkt is bespreekbaar.

Contactgegevens

Heb je interesse? Stel je kandidaat en contacteer directrice Britt Kerkhofs via een mail naar keiheuvel.dir@orelia.be of op het nummer 014 74 32 00.

 

Solliciteer nu