Vacature Directeur Woonzorgcentrum Orelia Keiheuvel te Balen
directie / leiding / staf in Balen,
voltijds bij Orelia Keiheuvel woonzorgcentrum (WZC)

Je komt te werken bij Orelia Keiheuvel woonzorgcentrum (WZC)

Kapelstraat 130, 2490 BALEN
Deze vacature staat niet langer open.

Je draagt de verantwoordelijkheid voor het beheer en de organisatie van één van de vestigingen van Orelia. Orelia Keiheuvel in Balen telt 59 woonzorgkamers en 35 assistentiewoningen.

Hierbij geef je leiding aan een team van administratieve, verzorgende en logistieke medewerkers. Samen staan jullie in voor een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze bewoners en hun familie.

Je waarborgt de goede kwaliteit van onze dienstverlening en zorgprocessen en je werkt voortdurend aan de optimalisering van het kwaliteitsbeleid. Dankzij jouw strategisch en operationeel management draait je woonzorgcentrum als een goed geoliede machine. Je bent het uithangbord van Orelia naar bewoners en hun familie.

Je onderhoudt ook goede contacten met bijvoorbeeld de sociale diensten in de regio en met potentiële nieuwe bewoners. Je volgt je medewerkers nauw op en ondersteunt en coacht hen waar mogelijk. Bovendien heb je een goed zicht op de verschillende processen in de organisatie op vlak van zorg, logistiek, administratie en stroomlijnt deze waar nodig. Je draagt de volledige P&L verantwoordelijkheid voor jouw vestiging.

Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO. Voor de uitvoering van je taken kan je rekenen op de interne ondersteuning van de hoofdverpleegkundige. Vanuit het hoofdkantoor van Orelia Zorg word je ondersteund op vlak van finance, legal, marketing en HR.

Job profiel

Je beschikt over volgende troeven:

• Je hebt een master of bachelor diploma en ervaring in de zorgsector.

• Sterke algemene management skills en een diepgaand inzicht in de verschillende bedrijfseconomische aspecten, zijn .

• Je hebt sterk ontwikkelde interpersoonlijke vaardigheden, zowel naar de bewoners, je team als naar externen toe.

• Je denkt analytisch en hebt een goed helikopterzicht.

• Je hebt een gedegen kennis van de Belgische zorgwetgeving.

• Met je organisatorisch talent weet je verschillende balletjes tegelijkertijd in de lucht te houden.

Job aanbod

• Je komt terecht in een stimulerende en dynamische omgeving waar open communicatie en initiatief nemen enorm op prijs worden gesteld.

• Een afwisselende functie die je de mogelijkheid geeft om ervaring op te doen in een boeiende sector en een groeiend bedrijf.

• Een competitief salarispakket.

Deze vacature staat niet langer open.