Vacature Ergotherapeut - 70%
andere in Balen,
deeltijds bij Orelia Keiheuvel woonzorgcentrum (WZC)

Je komt te werken bij Orelia Keiheuvel woonzorgcentrum (WZC)

2490 BALEN

Functieomschrijving

De woonzorgcentra van Orelia Zorg zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis.

Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

Ergotherapeut - WZC Orelia Keiheuvel te Balen.

Je geeft de bewoners alle kansen om hun dagelijkse activiteiten te kunnen verderzetten en hun vaardigheden (terug) maximaal te benutten en zelfs verder te ontplooien. Je bent verantwoordelijk voor het aanbieden van o ntspanning en van diverse therapieën: kooktherapie, speltherapie, bewegingstherapie, aromatherapie, …Je gaat na in hoeverre de bewoner zich nog kan oriënteren betreffende ruimte en tijd a.d.h.v. MMSE, om op basis van deze resultaten de zorgopdracht te kunnen aanpassen. Verder ondersteun je tijdens het maaltijdgebeuren, met als doel de zelfredzaamheid tijdens het maaltijd gebeuren te behouden of verbeteren: antislipmat, aangepast bestek, aangepast bord,… Tenslotte sta je in voor een adequate doorstroom van informatie aan collega's en andere hulpverleners.

Job profiel

Een vlotte collega, boordevol frisse ideeën en een echt warm hart voor ouderen.

Job aanbod

Onze werkroosters worden op een cyclische en gezonde manier opgesteld. Dat maakt plannen op lange termijn mogelijk.

Dankzij tal van opleidingen blijf je up-to-date in je vak- of interessegebied.

Je krijgt een competitieve verloning volgens het IFIC-barema, aangevuld met hospitalisatieverzekering en fietsvergoeding.

Contactgegevens

Solliciteer nu