Jane, zoveel meer dan een alarmknop

Net omdat Jane zoveel meer is dan een alarmknop, is het belangrijk om alle functies en mogelijkheden te ontdekken. Met de antwoorden op onderstaande vragen heeft Jane géén geheimen meer voor jou.

Wat is Jane?

Jane is een unieke zorgoplossing dankzij de combinatie van bewegingssensoren, drie type verschillende meldingen en alarmen en de handige Jane-app (smartphone, tablet en desktop).

Zo creëert Jane 24/7 een veilige omgeving. Ook als men de alarmknop weigert mee te nemen, vergeet of niet meer binnen handbereik heeft, bij een val bijvoorbeeld.

Wil je graag nu al meer weten over deze slimme zorgoplossing? Spreek met één van onze experts.

Waarom de Jane-app?

Met de Jane-app heb je 24/7 overzicht gecombineerd met inzichten over een langere periode.

De activiteit van alle bewoners is real-time raadpleegbaar dankzij verschillenden dashboards. Zo beschik je als zorgverlener meteen over de nodige inzichten om het gesprek met zorgvrager, familie of andere professionele zorgverleners aan te gaan, wanneer er bijvoorbeeld een veranderende zorgnood is.

Ook stel je eenvoudig zorgregels in, (her)bekijk je de incident afhandeling of de status van iedere afzonderlijke Jane kit.

Wat zijn de verschillende type alarmen?

Jane detecteert, analyseert en waarschuwt op drie verschillende manieren.

  • Alarmknop. Met behulp van de alarmknop kan iedere bewoner onmiddellijk alarm slaan. Via push notificatie, telefoon of tekstbericht wordt de specifieke zorgkring op de hoogte gebracht.
  • Zorgregel. Ontvang een waarschuwing zodra een bepaalde voorwaarden wordt voldaan: bijvoorbeeld wanneer er beweging is in de woonkamer na 22 uur. Of omgekeerd, wanneer om 9u nog geen beweging is in de keuken.
  • Slimme meldingen. Jane leert en herkent de typische gedragspatronen van jouw bewoners. Bij afwijkende situaties wordt een waarschuwingsmelding verzonden.

Alle meldingen, en de afhandeling ervan, kan het verzorgend personeel zelf opvolgen met de Jane-app. Ook kan je ervoor kiezen om samen te werken met zorgcentrale Z-plus voor extra gemoedsrust en efficiënte inzet van eigen personeel.

 

Jane

Wat doen de bewegingssensoren, zijn dit camera’s? 

De bewegingssensoren detecteren enkel beweging en temperatuur, en sturen alleen data over de aanwezigheid van beweging in een bepaalde ruimte op een bepaald tijdstip. De bewegingssensoren hebben géén camera en kunnen dus geen beelden maken, nog audio registeren.

Bij Jane vinden we het belangrijk om onze klanten een toekomstgerichte oplossing op maat te bieden. Wij denken dus graag mee hoe we jouw specifieke noden kunnen beantwoorden. Wil je graag mee weten over onze slimme zorgoplossing? Onze brochure bevat alle informatie die je nodigt hebt. Of spreek meteen met één van onze experts.

 

Ontvang de brochure     Spreek met onze experts

 

Met Jane combineer je 24/7 overzicht, meldingen en acute alarmen met inzichten over een langere termijn.

Ontdek hoe Jane werkt