Ik ga aan zee wonen

Volop genieten na uw 65

Zelfstandig

Nu kan ik nog zelf beslissen en heb ik nog zin om een nieuw appartement uit te kiezen en volledig naar mijn smaak in te richten. Zo stel ik mijn toekomst veilig. Een assistentiewoning is de perfecte samensmelting van een kwaliteitsvol appartement met de dienstverlening en voorzieningen van een hotel. Dit alles  in een oase van rust en comfort, dichtbij alle voorzieningen in het centrum van de stad die nooit stil ligt. De vele gezellige adresjes en maritieme sfeer zorgen telkens voor iets magisch. Ik woon volledig zelfstandig maar kan terugvallen op zorg en diensten wanneer dat nodig is.

Met de kusttram kom ik overal

De kust heeft zoveel te bieden en ik doe alleen nog wat ik graag doe. Daarom bekommer ik mij ook niet meer om een eigen wagen. Het openbaar vervoer is vlakbij en brengt me naar die nieuwe tentoonstelling, die geleide wandeling door de duinen, mijn favoriete koffiehuis van waar ik de garnaalvissers aan het werk zie of ik ga wegdromen van mooie bestemmingen in de jachthaven.

Zeer lekkere keuken

De keuken is volledig ingericht om zelf te koken maar even graag ga ik naar de brasserie. Er is dagelijks een zeer verzorgde verse lunch. Elke gelegenheid is goed om mijn vrienden en familie te trakteren op een pannenkoek, pintje of diner in het restaurant want iedereen is er welkom.

Nooit meer alleen

Ik kan voor alles terecht bij de woonassisstent die al 6 dagen/7 aanwezig is in de residentie. In de lounge ontmoet ik de andere bewoners en spreek ik af om samen naar de fitness te gaan. De vooravond is voor mij het moment om na te genieten van mijn dag in de wellness. Mijn dagen zijn goed gevuld want we bedenken heel wat activiteiten zoals bloemschikken, wijn proeven, uitstapjes, spelnamiddagen, … Ik moet nergens aan denken, de woonassistenten organiseren dat allemaal voor ons.

Meer weten?

  • NIEUWPOORT – RESIDENTIE CLARENHOF:

Bezoek het modelappartement

  • Vrijdag van 10 tot 12 uur

Recolettenstraat 9, Nieuwpoort

MEER OVER CLARENHOF op WOONZORGWEB

  • OOSTENDE – RESIDENTIE RIALTO

Bezoek het infokantoor

  • Maandag van 11 tot 16 uur
  • Zaterdag van 11 tot 16 uur

Christinastraat 32, Oostende

MEER OVER RIALTO op WOONZORGWEB

 

Beide nieuwe residenties zijn realisaties van Senior Homes, de specialist voor assistentiewoningen.

LEES HIER MEER OVER SENIOR HOMES