Kom energiezuinig wonen!

De dure energieprijzen, niemand kan er om heen. Woont u in een huis met weinig isolatie en geen 4 seizoensglas, dan is de kans groot dat u inderdaad een hoge afrekening te wachten staat.

Al gedacht aan verhuizen naar een energiezuinig appartement met alle voorzieningen binnen handbereik?

Senior Homes, de specialist voor assistentiewoningen, heeft een nieuwe & tijdelijke actie !

korting energiefactuur bij senior homes op assistentiewoningenKrijg deze winter €120/maand directe korting* op uw factuur

Wij willen nieuwe bewoners deze winter steunen. Daarom geven wij, als u voor eind november beslist om bij ons te komen wonen, (huren of kopen voor eigen bewoning) een korting van €120 per maand gedurende deze winter.

Benieuwd waar deze actie van toepassing is?
Klik nu op een van onderstaande links voor meer informatie.

 

RESIDENTIE LEIEDAM - 9800 DEINZE

RESIDENTIE PUR-SANG - 8790 WAREGEM

residentie kasselrij assistentiewoningenRESIDENTIE TEN EDE - 9230 WETTEREN

RESIDENTIE KEIZERHOF - 9700 OUDENAARDE

RESIDENTIE KASSELRIJ - 8570 VICHTE

RESIDENTIE VIJVERHOF - 8550 ZWEVEGEM
 

Wonen in een assistentiewoning van Senior Homes, dat is Wonen in alle vrijheid

Wordt je huis te groot, vergt jouw tuin iets te veel onderhoud en is de trap opgaan net iets moeilijker dan vroeger? Dan is een assistentiewoning van Senior Homes, met 6 dagen/7 dagen een woonassistent ter plaatse, misschien wel iets voor jou!

Traploze woningen voor wie volledig zelfstandig wil wonen, maar ook hier en daar wat ondersteuning kan gebruiken. Een garantie op kwaliteitsvolle woningen waar veel aandacht wordt besteed aan de bewoner.

Senior HomesKom wonen bij Senior Homes in een volwaardig appartement. Je behoudt hier jouw zelfstandigheid en vrijheid en ontmoet nieuwe vrienden met wie je zonder zorgen kan genieten. Je betaalt de huurprijs van een normaal appartement en voor de diensten betaal je minder dan wanneer je dit zelf zou moeten regelen.

 

Benieuwd naar de assistentiewoningen?

ONTDEK HIER ALLE ASSISTENTIEWONINGEN VAN SENIOR HOMES

 

Voorwaarden van deze actie:

*ACTIE GELDIG bij intekening tussen 10/10/2022 en 01/12/2022. De KORTING wordt toegekend vanaf de 1e factuur tem 30/04/2023.

Meer informatie & voorwaarden verkrijgbaar via kantoor van Senior Homes

www.seniorhomes.be