Jane, zoveel meer dan een alarmknop

Jane

Veiligheid, vrijheid, menselijkheid

Je wil het beste voor jouw geliefden. Je wil dat ze veilig zijn. Dat er voor hen gezorgd wordt als dat nodig is. Én je wil dat ze zo lang mogelijk van hun vrijheid en zelfstandigheid kunnen genieten. Dat kan, want met Jane is de zelfstandig wonende senior nooit écht alleen.

Meet Jane

Met Jane heb je de ideale oplossing in handen om je ouder wordende geliefden langer thuis te laten wonen. En dat zonder dat iemand zich zorgen maakt of onveilig voelt. De 6 bewegingssensoren en 3 digitale alarmknoppen van Jane creëren immers voor de senior een veilige omgeving die via een smartphone-applicatie door jou en de andere leden van je zorgkring gemonitord kan worden. De data die de bewegingssensoren verzamelen, worden door de slimme software geïnterpreteerd en in patronen gegoten, zodat de artificiële intelligentie de routines van de senior begrijpt en bij afwijkingen in de gewoontes of op basis van gepersonaliseerde zorgregels onmiddellijk waarschuwt. Ze opereren bovendien los van de alarmknoppen, zodat ze ook levens redden zónder dat de alarmknop wordt ingedrukt. Zo kan de Jane-app je vertellen of alles oké is met jouw senior, ook op momenten dat je er niet bent.

Veiligheid, privacy en menselijkheid lijken bij de zorg voor senioren vaak tegengestelde belangen, maar Jane verenigt ze moeiteloos. Zo worden de data die door de sensoren opgemerkt worden, beveiligd door ze te versleutelen. Bovendien worden er nooit geluids- of beeldopnames gemaakt, enkel bewegingen worden gedetecteerd en geïnterpreteerd. Hierdoor kan jouw dierbare in alle veiligheid, vrijheid én privacy van het leven blijven genieten in de vertrouwde thuisomgeving.

Het spreekt voor zich dat ieders levenskwaliteit door Jane een enorme boost krijgt. Opeens hoeft niemand zich nog zorgen te maken over de praktische inrichting van permanenties en zorgbezoekjes. Daardoor komen dingen die er écht toe doen weer op de agenda.

Tot slot is er ook een stevig kostenplaatje verbonden aan de alternatieven voor thuis blijven wonen. Jane kost slechts een fractie van die prijs. Samen met alle andere praktische, maar vooral ook menselijke voordelen, is de beslissing snel gemaakt.

4 voordelen van Jane

  • Veiligheid en kwaliteit: Blijf de dingen doen die je graag doet in je vertrouwde omgeving, voor een fractie van de prijs van andere oplossingen.
  • Gerust gevoel, 24/7: Blijf langer thuis wonen in alle veiligheid dankzij drie soorten meldingen.
  • Bescherming van de persoonlijke levenssfeer: De Jane-sensoren detecteren alleen beweging en temperatuur. Ze hebben geen camera en kunnen dus geen audio of video registreren.
  • Eenvoudige installatie: Onze Jane-app begeleidt je in no-time door het installatieproces, zonder ook maar een spijker of schroef nodig te hebben.

Haal Jane in huis, stap voor stap
Jane installeren is kinderspel!

Je hoeft helemaal geen techneut of gadgetfreak te zijn om Jane bij jouw thuis te installeren. Meer dan een stabiele internetverbinding en een (klein)kind met een smartphone of tablet heb je niet nodig. Onze Jane-app loodst je stap voor stap door het installatieproces.

Download de applicatie op je smartphone in de App Store of Google Play Store. Open de app, maak een profiel aan en dan ben je klaar om de installatie te starten. Volg de instructies op je scherm of maak het je extra gemakkelijk en bekijk onze handige installatievideo hier.

 Zo, je bent helemaal klaar voor een onbezorgde toekomst. Vanaf nu kan je jouw senior in de app volgen en na 25 dagen is de patroonherkenning compleet. De alarmknoppen zijn nu al klaar voor gebruik. Vannacht slaap je op beide oren.

Volg alles op de voet met de Jane-dashboards

Het samenspel van alarmknoppen, bewegingssensoren, cascading calls en de gebruiksvriendelijke applicatie die alle elementen verbindt, maakt van Jane een unieke oplossing. Een groot deel van dat gebruiksgemak is te danken aan de overzichtelijke dashboards in de Jane-app die je helpen om het welzijn van je senior op de voet te volgen. Dat gebeurt op verschillende manieren.

Een zorgkring op maat
Stel zelf een zorgkring samen op maat van jouw senior. Daarin zitten niet alleen familieleden en andere geliefden van de senior, maar ook zorgverleners zoals thuisverpleging of de huisarts kunnen daar deel van uitmaken.

Algemeen welzijn
Dankzij het overzicht van gemiddelde waarden zoals bedtijd, ontwaak-uur of slaaponderbrekingen, kan jij je een beeld vormen van het welzijn en de algemene gezondheid van de senior.

Drie soorten meldingen
De Jane-app genereert drie soorten meldingen. Daarvan is de melding dat de alarmknop werd ingedrukt door de senior de meest rechtstreekse. Maar ook wanneer de bewegingssensoren patroononderbrekend gedrag registreren. Of je kan ook meldingen op maat ontvangen.

Gepersonaliseerde zorgregels
Je kan ook gepersonaliseerde aandachtspunten instellen, specifiek aangepast aan de zorgbehoeften van jouw senior. Zo zijn er opties die dwaalgedrag registreren of kan je een seintje instellen voor wanneer de senior later dan gewoonlijk thuiskomt, later gaat slapen of opeens vaker naar het toilet gaat.

 

Bestel je Jane-oplossing hier